VERKOCHT

Pieterhoeve's Scottie Pippen (roepnaam Scott) is een bont hengstje dat op 24 augustus 2021 op klaarlichte dag bij ons geboren is. Dit mannetje stond meteen al na zijn geboorte op zijn krachtige lange benen om vervolgens direct achter zijn moeder aan te kunnen lopen, wat ons de aanleiding gaf hem deze passende naam te geven. Scott is witbont, waarbij zijn vlekken (licht)bruin zijn en zijn beide oren een rossige/oranje gloed hebben. Hij heeft alleen rond zijn linkeroog een vlek zitten en heel bijzonder is wel dat zijn ogen blauw van kleur zijn. Scott is een ontzettend lief en nieuwsgierig kereltje, dat samen met zijn halfzusje Maddy tijdens zijn eerste levensjaar de weide :) wereld heeft ontdekt. Zijn dagbesteding bestaat vnl. uit lekker spelen, rollebollen in het zand, grazen en veel achter elkaar aan rennen.

Scott is begin mei 2022 gecastreerd en een jaar na zijn geboorte verhuisd.

Sinds augustus 2022 woont hij bij zijn nieuwe familie waar hij een leuk nieuw ezel vriendje heeft gekregen en nieuwe avonturen gaat beleven. 

Merrie Gardner's Annie Belue (roepnaam Annabel) heeft de originele ezel kleur, bruingrijs/grey dun  met een duidelijk Andreas kruis, en is geboren op 3  juli 2005 in Amerika. Annabel is afkomstig van Gardner's  farm (USA) en is vervolgens via Engeland in 2007 naar Nederland geïmporteerd. Samen met haar vriendin Dandi kwam ze op 10-jarige leeftijd in maart 2015 als eerste ezel (duo) bij ons wonen. Ze is heel lief, komt altijd direct gezellig en gemoedelijk bij je staan voor een aai of een  knuffel en straalt veel rust uit. Ze vindt eigenlijk alles goed, maar laat zich als oudste van de kudde niet de kaas van het brood eten.  Vooral in haar hengstige periode kan ze nog weleens geïrriteerd zijn naar de andere ezels, omdat ze dan vooral geen aandacht wil delen.  Op haar middelbare leeftijd heeft Annabel nog een snelle sprint als ze de kolder in de kop krijgt en kan ze de jongere garde nog prima bijhouden.  Ze  heeft in haar leven al meerdere veulens gekregen en is echt een geboren moedertje. Na hengst veulen James in 2018 heeft ze bij ons in 2021 haar laatste veulen gekregen wat dit keer een meisje was, Sweet Maddy, waar we ontzettend blij mee zijn. Maddy is al Annabels 7e veulen, maar wel haar allereerste bonte! 

Eind juni 2022 is Annabel samen met haar vriendin Dandi verhuisd naar de dierrijke Cuddlewellranch.

Low-Down's Dandelion (roepnaam Dandi) is een witbonte merrie en geboren op 22 juni 2008 in Texas. Ruim een half jaar na haar geboorte is ze naar Nederland gekomen. Samen met Annabel kwam ze in maart 2015 bij ons wonen; samen zagen ze de kudde gestaag groter worden, mede door hun eigen veulens die ze kregen. Dandi is een hele beschermende maar ook lieve moeder,  echt dikke vriendinnen met Annabel en dol op eten. Opvallend is dat Dandi zich tijdens het laatste veulen seizoen ook als een goeie waakster over het veulen van haar beste vriendin Annabel ontpopte, die haar eigen veulen weleens uit het oog verloor in de steeds groter wordende kudde. Tijdens haar 7-jarig verblijf bij ons is ze in de zomer van 2016 de trotse moeder geworden van hengst veulen Rocco en in april 2018 beviel ze van merrie veulen Amy. In augustus 2021 is bij ons Dandi's laatste veulentje geboren, een ware look-alike van zijn moeder, een witbont hengstje met mooie lange stelten en opvallend blauwe ogen, die we Scottie Pippen hebben genoemd. 

Eind juni 2022 is Dandi evenals (en samen met) haar vriendin Annabel verhuisd naar de Cuddlewellranch.

Merrie Piccolo Nina Ricci (roepnaam Nina) is geboren op 1 mei 2015 bij Piccolo's Farm en in januari 2016 bij ons komen wonen. Ze groeit samen op met Maureen die hier tegelijkertijd gekomen is. Ondanks dat het enorme tegenpolen waren qua karakter, werden ze goede vriendinnen. Nina groeide op als mooie merrie, maar met een vrij bescheiden karakter. Ze is heel aanhankelijk en volgzaam en heeft een bijzondere kleur: lichtbruin, met zowel een grijzige als rossige gloed.

Op 4-jarige leeftijd werd ze voor het eerst moeder van hengst veulen Mini Cooper, die een dag na haar verjaardag geboren werd. Nina blijkt een natuurtalen, alles ging meteen volgens het boekje alsof ze meteen precies wist wat er van haar verwacht werd.  Ze is zichtbaar blij met haar veulen dat ze goed beschermt en opvoedt.

In augustus 2020 is Nina samen met zoon Cooper verhuisd naar een nieuwe plek bij een liefdevol gezin waar ze meer dan alle aandacht krijgen en Nina ondertussen ook nog een merrieveulentje heeft gekregen. 

Pieterhoeve's Mini Cooper (roepnaam Cooper) is op 2 mei 2020 bij ons geboren; een prachtig compact mannetje met net zo'n mooie kleur als zijn moeder en een snuitje om op te eten. Hij volgt zijn moeder trouw op de voet en zodra het van (beide) moeders mag, speelt hij graag samen met zijn vriendinnetje Josie die 2 weken na hem geboren is. Het samen ontdekken van de wereld is van niet al te lange duur, want zodra Cooper gechipt is, gaat hij als 4 maand oud veulentje gezellig samen met zijn moeder mee naar zijn nieuwe woonplek.

Vanaf augustus 2020 woont deze knapperd bij zijn nieuwe baasjes met moeder Nina en inmiddels ook zusje Mini Lolo.