Noemenswaardige nieuwtjes staan vermeld op deze pagina:

2022

Oktober:

Op 18 oktober zijn veulens Mila en Lizzy gechipt.

Augustus:

Op 14 augustus is ons 1-jarig bonte ruintje Scott verhuisd naar zijn nieuwe eigenaren. Samen met ruintje en leeftijdgenoot Norris van een collega ezelfokker, gaat daar wonen op een prachtige plek in Dalfsen bij liefdevolle mensen. Ze zullen snel vriendjes voor het leven worden en een mooie toekomst tegemoet gaan. 

Juni: 

Eind juni zijn onze 2 oudste merries Annabel en Dandi samen verhuisd naar hun nieuwe plek in Hedikhuizen op de Cuddlewellranch. Fijn dat ze samen blijven en naar een  gezellige plek zijn, waar ze met andere dieren bij elkaar wonen en een nieuw avontuur tegemoet gaan.

Mei:

Op Bevrijdingsdag bevalt Amy van haar eerste (merrie)veulen, een prachtige look-alike van haar moeder: welkom Pieterhoeve's Liberty Lizzy. 

Ook haar vader is HHAA Sweet Spotz.

Op 4 mei is hengst veulen Scott geruind.

April:

Op 28 april is Maureen bevallen van een mooi zwart merrietje: welkom lieve Pieterhoeve's Rosa Mila. Vader is HHAA Sweet Spotz.

Maart:

Ons lieve 10-tal netjes op een rij; nog een dikke maand wachten en dan 2 kleintjes erbij...

2021

Augustus:

Op 28 augustus behalen zowel Maureen als Amy een mooie A-premie op de keuringsdag in Bunschoten.

Voor Maureen is dit de 3e x op rij waardoor zij nu preferent is. Bovendien wordt zij ook nog eens eerste in haar categorie en kampioen van de dag, wat een topper! Een super leuke dag en trots op beide merries!

Op 24 augustus wordt het bonte veulen van Dandi geboren, ook overdag en midden in de wei. Een hengstje met lange stelten die we heel toepasselijk Pieterhoeve's Scottie Pippen noemen. Zijn vader is HHAA Sweet Spotz.

Zondag 15 augustus komt het merrieveulen van Annabel in de wei ter wereld; welkom Pieterhoeve's Sweet Maddy; haar vader is HHAA Sweet Spotz.  

April/mei:

Onze merries Pieterhoeve's Amy en Hero's Maureen op dek avontuur, ook naar de bonte hengst HHAA Sweet Spotz, die prachtige veulens geeft.

2020

Augustus/september:

Onze oudste twee merries, Annabel en Dandi, beiden succesvol gedekt door de mooie bonte hengst HHAA Sweet Spotz met A-premie (hieronder afgebeeld). 

Eind van de zomer van 2021 hopen we van beiden een mooi veulen uit de combinatie met hem te mogen krijgen. 

Augustus:

Op 16 augustus zijn Nina en haar hengstveulen Mini Cooper samen verhuisd naar hun nieuwe eigenaren. Zo fijn dat ze bij een heel lief gezin hun verdere toekomst tegemoet gaan en daar samen blijven. Heel veel geluk!

Mei: 

Op 16 mei  is de mooie  1-jarige merrie Babs van 't Nief Geel (afkomstig uit België) bij ons komen wonen; ze is een prachtige aanvulling op onze kudde met haar rode kleur. Wat zijn we blij met haar!

Op 14 mei komt na een enerverende bevalling het eerste veulen van Maureen ter wereld, welkom Pieterhoeve's Mae Josephine!  Haar vader is LN Foxworthy.

Op 2 mei wordt het eerste veulen van Nina geboren, een prachtig hengstje! We noemen hem Pieterhoeve's Mini Cooper. Vader is Gardner's Sir Henry.

2019

September: 

Bij de stamboekkeuring in Dordrecht krijgt Maureen ook dit jaar weer een A-premie en wint (wederom) de eerste prijs in haar categorie.

De 14-jarige Annabelle behaalt die dag een B-premie.

April:  

Maureen is gedekt door LN Foxworthy, beiden met A-premie (zie afbeeldingen hieronder), uit welke combinatie we in het voorjaar 2020 een mooi veulen hopen te krijgen.

Nina is gedekt door de donkere A-premie hengst Garner's Sir Henry,  (hieronder afgebeeld), uit welke combinatie we ook in het voorjaar van 2020 een veulen verwachten.

2018

September: 

Bij de stamboekkeuring in Bunschoten krijgt Maureen officieel een A-premie en wint de eerste prijs in haar categorie.

Eind deze maand is tevens hengstveulen James geruind.

April: 

Op 23 april is het mooie merrieveulen van Dandi geboren; welkom Pieterhoeve's Happinez Amy.  Vader is Piccolo's Red Rocket.

Maart:  

Op 28 maart is Annabelle bevallen van een prachtig bruin hengstveulen, genaamd Pieterhoeve's Jambo James. Vader is Piccolo's Red Rocket.

2017

April:

Annabelle en Dandi allebei gedekt door Piccolo's Red Rocket met A-premie (zie hieronder afgebeeld). 

Maart:

Hengstveulen Rocco geruind.

Februari: 

Website online.

2016

Juli:

Op 25 juli precies om 23.55 uur vond de geboorte van ons eerste veulen plaats: Pieterhoeve's Midnight Rocco.

Geboren uit de combinatie: moeder Low-Down's Dandelion en vader GP Oscar Wilde Side (zie onderste afbeelding).