Wij houden en fokken hobbymatig mini ezels met een stamboek en eigen paspoort, die staan ingeschreven bij de VNE (Vereniging voor Nederlandse Ezelstamboekhouders).  Daarnaast zijn ze gechipt, ontwormd en bekapt en wordt een hengstje bij voorkeur eerst gecastreerd voordat hij verhuist naar een nieuwe plek. De prijs van deze mediterrane mini ezeltjes ligt in een hogere prijsklasse.

Aangezien ezels altijd gezelschap van een soortgenoot nodig hebben, zullen wij nooit verkopen aan iemand bij wie een ezeltje alleen komt te staan. Indien wij zelf geen duo te koop hebben, zijn wij graag bereid om te helpen zoeken naar een passend ezelvriendje bij één van onze collega-fokkers/houders. Ook vinden wij het belangrijk dat een nieuwe eigenaar genoeg tijd en aandacht kan besteden aan de ezeltjes die bij ze komen wonen.  

Mocht u zich serieus aan het oriënteren zijn om zelf mini ezeltjes aan te schaffen en ze een liefdevol thuis te bieden hebben, dan kunt u bij ons altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden:

  • Via e-mail: pieterhoeve@telfort.nl
  • Mobiel: 06-29396855  
  • Alleen bij serieuze en oprechte belangstelling kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande contact gegevens.

 

(GERESERVEERD):

(wegens gestage groei van onze kudde, en onder nader te bespreken voorwaarden worden onze 2 oudste merries  voor verkoop aangeboden:)

Voor onze 2 merries samen van bijna 17 jaar en 14 jaar oud zoeken wij een liefdevol adres, en omdat het zulke dikke vriendinnen zijn, willen we graag dat ze bij elkaar zullen blijven. Van dit lieve duo hebben wij een aantal mooie nakomelingen mogen krijgen. Beiden zijn het gezonde en sterke merries, geboren moedertjes, super lief en aanhankelijk, makkelijk in de omgang met paardentandarts, hoefsmid en dierenarts, en erg dol op aandacht van mensen,